Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


OPERAKINO 23: La Traviata - September
Der serveres bobler og kransekage i pausen
Opera
OPERAKINO 23: La Traviata - September

OPERAKINO 23: La Traviata - September

Fra verdens største scene vises denne pragtfulde version af historien om den populære kurtisane Violetta, som forelsker sig i Alfredo og ønsker at skabe sig en ny tilværelse med ham. Men ifølge Alfredos far vil dette forhold skandalisere Alfredos familie og umuliggøre hans søsters kommende bryllup. Violetta ofrer sin og Alfredos kærlighed og deres kærlighed ender tragisk.
Med en spektakulær ny produktion fejrer Arena di Verona sin genstart efter den tvungne Corona-pause. La traviata er en historie om store følelser i de unikke rammer i det ældgamle amfiteater i Arena di Verona og med en stjernebesætning: Sonya Yoncheva, Vittorio Grigolo og George Petean byder på en fest for ørerne – og den nye produktion er fantastisk teater for øjnene.

Handlingen foregår i den gyldne parisiske æra, tiden for verdensudstillingen i 1889. På den enorme scene udløser en LED-væg på over 400 kvadratmeter imponerende virtuelle billeder med et udvalg af malerier. Disse billeder fra Uffizierne i Firenze tilføjer yderligere perspektiver til begrebet mise-en-scene ved at skabe en synergi mellem opera- og malerkunsten.
Det er med Francesco Ivan Ciampa på podiet og i Michele Olceses opsætning.

Den tyske avis Die Welt udråbte Sonya Yoncheva til 'den fineste Violetta siden Maria Callas' og muligvis den bedste Traviata i verden i øjeblikket'.